Persoonlijke groei via Music en Swim Coaching
van Leon Tamerius

Zoekt u als werkgever een nieuwe boost voor uw collega’s? 

Wilt u wat anders dan coaching in een zaaltje? 

Met mijn bedrijf, Leon Coaching van Goeree Overflakkee, gebruik ik meerdere originele methoden 

die medewerkers uitdagen om meer uit zichzelf te halen, zwemcoaching bijvoorbeeld. 

Ik train zwemmers en verzorg roadmanagement en coaching voor muzikanten.

Swim coaching in heel Nederland

Zwemmen is één van de gezondste en veiligste sporten. Als oud wedstrijdzwemmer kan ik, Leon Tamerius hierover meepraten. Ik organiseer zwemsessies voor bedrijven, verenigingen, scholen, evenementen en individuele klanten. Uit ervaring weet ik dat zwemcoaching een effectieve manier is om persoonlijke groei een boost te geven. Ik zie keer op keer hoe medewerkers door middel van beweging flexibeler worden op de werkvloer. Ze voelen zich fitter, zijn minder vaak ziek en raken meer gefocust. Voor mijzelf is het natuurlijk ook erg mooi om te horen dat mensen na een aantal zwemsessies zeggen het leven
weer helemaal aan te kunnen.

Inge de Bruijn
Boekt u Leon Coaching voor een bedrijf of een vereniging? Dan is het mogelijk om oud wedstrijdzwemster en Olympisch kampioene Inge de Bruijn te laten spreken. Zij heeft een prachtig verhaal over zwemmen en doorzettingsvermogen.

Meer weten of een boeking doen?

Neem contact op

Music coaching

Als oud coördinator bij Pubrock Management heb ik talloze muzikanten in Nederland een podium gegeven. Ik heb gewerkt met namen als Eddie & the Hot Rods, Dr. Feelgood, Wilko Johnson, Captain Sensible, Dave Vanian, Keith Dunn, Mickey Jupp, Larry Wallis en vele anderen. Coaching is altijd een belangrijk aspect van mijn werk.

Heeft u zelf een muzikaal programma en bent u op zoek naar een promotor, roadmanager of boekingsagent? Ik neem deze klussen zonder problemen van u over. Daarbij is persoonlijke aandacht de sleutel tot succes. U kunt bij mij rekenen op de ondersteuning die u helpt uw muziekcarrière volgens uw eigen wensen te ontwikkelen. Uiteraard ondersteunt mijn ruime netwerk u daarbij.

Ik werk met singer-songwriters en artiesten uit de blues, pubrock, rock, rhythm and blues, punk en electronica.

Meer weten?

Vraag een offerte aan